Tera Buz Plant | Concept
63
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-63,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,columns-4,qode-product-single-tabs-on-bottom,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
 

Concept

CONCEPTUL TERABUZPLANT.RO

Plantele medicinale au fost şi sunt folosite de sute de ani pentru tratarea diferitelor boli, având de cele mai multe ori rezultate mai bine făcătoare decât tratamentele medicamentoase.

TERA BUZ PLANT este o firmă familială care are ca activitate prelucrarea ceaiului, producerea unor tincturi, siropuri şi alifii naturale 100%.Firma noastră este rezultatul muncii a trei generaţii care s-a ocupat de culegerea şi vânzarea plantelor medicinale.

După anul 2000 firma noastră a trecut la modernizarea şi extinderea activităţii, tot odată producând tratamente naturiste combinate pentru fiecare afecţiune în parte.

Siropuri, tincturi, alifii, uleiuri, ceaiuri.

Actual folosim un număr de 74 de plante care sunt verificate din punct de vedere fitosanitar, iar produsele noastre sunt produse realizate în sistem H.A.C.C.P., întrunind cerinţele de siguranţă a alimentelor.

Pentru sănătatea dumneavoastră comandaţi cu încredere produsele TERA BUZ PLANT.

Un alt lucru inedit este serviciul ‘Vreau sa probez’. Serviciul care vine la orice adresa din Bucuresti pt a proba si a afla exact ce marime ti se potriveste. Nu ezita , nu este necesar sa cumperi o anumita pereche pt a beneficia de acest serviciu.