CEAI BUZGASTRO
Contine: coada soricelului, coada calului, musetel, trei-frati-patati, galbenele, sovarf, flori de salcam, menta, papadie, sunatoare, tintaura, urzica.
Mod de preparare: se face infuzie din: 1 liungura mare de plante si 500 ml de apa.Se acopera si se lasa la racit 15-20 de minute.
Rol terapeutic: elimina hiperaciditatea, vindeca ulcerul indiferent de localizare sau vechime, cicatrizant, dispare colita de fermentatie, calmeaza afectiunile provocate de nervii stomacali. Pentru persoanele care sufera de ulcer recomandat si folosirea BUZ-TINCTURA DE GHINTURA care cicatrizeaza ulcerul vechi(cu nisa).
Indicat in: *Ulcer gastric *Colici abdominale
*Ulcer duodenal *Infectii gastrointestinale
*Gastrite hiperacide *Enterocolite
*Ulcer pe baza nervoasa *Colita de fermentatie
*Ulcer vechi cu nisa * Viermisori intestinali
*Eliminarea senzatiilor de voma
Mod de administrare: Se beau 2 cani pe zi cu 30 minute inainte de masa. Ceaiul se bea neindulcit sau indulcit cu miere de albine(salcam).
Pentru afectiuni cronice(uncel vechi) se recomanda administrarea impreuna cu BUZ-TINCTURA DE GHINTURA, 1 lingurita la fiecare cana de ceai, putandu-se dubla cantitatea de ceai si tinctura la nevoie.
Regim alimentar: in timpul tratamentului se vor evita mancarurile care nu sunt suportate de stomac: muraturi, condimente, prajeli, mancaruri acide, grasimi,alcool, tutun etc.
Aceasta cura de ceai este indicata si preventiv. Tratamentul este recomandat pentru 1 luna, 3 luni sau chiar 6 la nevoie.
Nu are contraindicatii.
Greutate | 500 g |
---|---|
Marime | 500ml |
Numai clienți autentificați care au cumpărat acest produs pot scrie o recenzie.
Recenzii
Nu există încă recenzii.