CEAI PENTRU AFECTIUNI REUMATICE-GUTA
Contine : Coltul lupului, frasin , urzica , ienupar, ciubotica cucului , mesteacan , matase de porumb , ventrilica ,trei frati patati , cratusca , galbenele, musetel, salvie , papadie .
Indicat in : *Reumatism acut si cronic * Ateroscleroca
* Guta *Contuzii
* Eliminarea cristalelor de acid uric
Mod de preparare : se face infuzie dintr-o lingura de plante la 500 ml apa, cand da in clocot se pun plantele , se opreste din fiert si se lasa la racit circa 15-20 de min.
Mod de adminitrare : se beau 2 cani de ceai pe zi , dimineata si seara cu 15 minute inainte masa.
Recomandari :Pentru un efect mai rapid ,recomandam a se folosi in paralel impreuna cu Tinctura de Ienupar, pentru uz intern iar pentru uz extern ,impreuna cu Lotiunea de Untul Pamantului si Crema de Untul pamantului.
Pastrare : a se pastra la temperatura camerei, ferit de umiditate si caldura, in ambalajul original.
Greutate | 500 g |
---|---|
Marime | 500ml |
Numai clienți autentificați care au cumpărat acest produs pot scrie o recenzie.
Recenzii
Nu există încă recenzii.